Missie & Visie


“Een ‘gezonde’ lach vanaf de wieg tot het graf”

Visie

Het is onze droom om voor iedereen in midden Nederland de beste mondzorg toegankelijk te maken. Jong en oud hebben in onze praktijk “de toekomst”. Wij ademen in onze praktijk preventie. Daarmee treden we ook buiten de 4 muren van de praktijk. Voor wie niet naar ons kan komen, komen wij naar de patiënt. Iedereen heeft recht op een goede mondhygiëne, dit drukt niet alleen de kosten, maar draagt ook bij aan de voorspelbaarheid van tandheelkundige behandelingen en aan de algemene gezondheid van de mens. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste partners in het behalen van onze doelen. Individuele talenten moeten benut worden om samen dromen te verwezenlijken.

Kernwaarden

Een visionaire mondzorgorganisatie als TCP heeft een tandheelkundige leider die het verhaal en de waarden van de organisatie leeft en kan doorgeven. Duurzaamheid betekent voor TCP: wat kunnen we morgen beter doen! De ultieme kwestie voor duurzaamheid komt uiteindelijk neer op: dedicated to the future!

  • TCP medewerkers kijken altijd vooruit en komen met ideeën waarmee ze een voorsprong kunnen nemen op alles en iedereen. Leiden is hoe dan ook altijd beter dan volgen.
  • TCP werkt met mondzorgteams; zelfs al slagen we pas na vallen en opstaan, we oogsten altijd waardering en respect.
  • TCP mondzorgteams zijn de dapperen die geloven dat er meer mogelijk is dan de meesten denken.
  • TCP mondzorgteams hebben als kenmerk, dat wanneer we een idee in het hoofd hebben, we niet zullen rusten voor we dat hebben gerealiseerd. De ‘drive’ om te slagen overheerst.
  • Wanneer we als TCP mondzorgteam slagen en successen boeken, creëren we een voorsprong, met een eigen toonaangevende positie op de markt.