Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn

Extra zorg en aandacht aan kinderen
Wij bieden extra zorg en aandacht aan kinderen binnen onze  tandartspraktijk. De afdeling voor kinderen heet Dolfijn. In de kindertandheelkunde valt of staat alles met een juiste benadering (die overigens ook geldt voor angstige patiënten). We zoeken de grenzen op wat betreft wat het kind aan kan, maar gaan daar nooit overheen.  We vertellen de kinderen in alle eerlijkheid in kindertaal wat we gaan doen en het meest belangrijke is dan ook dat we ons daar aan houden. Onze mondzorgkundigen en kindertandverzorgenden kunnen het kind geruststellen en het kind een behandeling in zijn taal uitleggen. De kinderen krijgen vertrouwen in de behandelaar. We voeren allerlei behandelingen uit bij kinderen, maar het beste is natuurlijk om de focus te leggen op de preventie (het voorkomen van gaatjes).

Gewoon Gaaf
Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode (voorkomen van gaatjes) voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. Bij deze preventiemethode laten wij u als ouder en uw kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van gaatjes. Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

Uit recent wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes kan leiden.

Doe ook mee met Gewoon Gaaf!

Stappenplan voor alle Gewoon Gaaf-patiëntgroepen nu beschikbaar! 
www.gewoon-gaaf.nl

Tandheelkundig Centrum Parijsch

“Een gezond gebit is kinderspel”

Wij zijn aangesloten bij de en de De Lieve Tandarts