Uw nota

“Onze professionele ‘kick’ bereiken wij door laagdrempelig en consequent te zijn en de tijd voor u te nemen”

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een NZA-tarief gekoppeld.

Wij sturen de declaratie naar infomedics. Infomedics is een factoringbedrijf en zij proberen het grootste gedeelte bij uw zorgverzekeraar te declareren. Het niet vergoedde deel wordt alsnog bij u in rekening gebracht.

Mocht u hiervoor geen toestemming verlenen, dan kunt u dit bij ons aangeven en dan krijgt u de volledige nota van infomedics en kunt u deze nota zelf declareren bij de zorgverzekeraar.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Heeft u vragen over de factuur dan kunt u contact opnemen met infomedics. Eventuele betalingsregelingen zijn ook mogelijk.

Voor meer informatie, kijkt u op de website van infomedics.