Tandheelkundig Centrum Broekgraaf

Tim Schwebke en Erwin van Wijk starten in juni met een nieuwe tandartspraktijk te Leerdam.

In 2006 is Erwin begonnen met een eigen praktijk in Culemborg, met 1 behandelkamer op het winkelcentrum Parijsch. Deze praktijk is inmiddels flink uitgebreid, tot een mooi centrum waar alle vormen van tandheelkundige zorg worden geboden. De praktijk staat bekend om hoe de werkzame tandartsen, angstige patiënten benaderen zodat zij uiteindelijk toch de stap hebben durven zetten, regelmatig een tandartsbezoek af te leggen. Ook voor kinderen is speciale aandacht. Erwin wil jonge tandartsen graag ondersteunen en coachen in het opzetten van een eigen praktijk, waarmee zijn visie op zorgverlening een veel groter bereik krijgt. Samen met zijn vrouw, Ilona, zal hij dan ook klaar staan, Tim daar waar nodig te ondersteunen bij de organisatie van de praktijk.

Goede mondzorg samen met de patiënt

Tim werkt inmiddels een aantal jaren in Culemborg en kan met deze ervaring zijn eigen praktijk in Leerdam opzetten. Hij kijkt er naar uit om patiënten uit Leerdam en omgeving van goede mondzorg te voorzien. Het samenwerken met de patiënt, de communicatie over de behandeling en het in overleg tot een behandelplan komen, is hoe Tim zijn zorg graag verleent.

Binnen de praktijk zal veel aandacht zijn voor preventie, waardoor problemen in het gebit kunnen worden voorkomen en de zorg voor iedereen betaalbaar blijft.

Wilt u zich inschrijven bij deze praktijk, maak dan gebruik van het inschrijfformulier op de website van Tandheelkundig Centrum Broekgraaf, wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Vanaf juni 2022 zal de praktijk in Leerdam functioneel zijn.

Het adres in Leerdam

Tandheelkundig Centrum Broekgraaf
Quirinus de Palmelaan 110
4142 CJ Leerdam

Website: www.tcbroekgraaf.nl
E-mail: info@tcbroekgraaf.nl